Idrætsforeningen IDRÆT for Livet arbejder for at skabe et aktivitetsfællesskab for borgere i Tønder Kommune, der har svært ved at se sig selv i en almindelig idrætsforening. Vi gør en ekstra indsats for at hjælpe dig ind i fællesskabet og i gang med aktiviteterne.
Som idrætsforening har vi ikke kun én aktivitet/idræt/sportsgren, men vi vil tilbyde dig de aktiviteter, der bliver efterspurgt og ønsket. Vi har aktiviteter som bl.a. badminton, yoga, padeltennis, fitness- og gå-hold.

I idrætsforeningen IDRÆT for Livet skal der være plads til psykiske sårbarheder, ensomhed og det at have det svært, og derfor vil vi i foreningen og i samarbejde med andre lokale foreninger bidrage til nye aktivitetsfællesskaber for borgere i lokalområdet, som higer efter at komme ud og være en del af et nyt fællesskab med ligesindede, hvor der er fokus på samvær og hygge. Vi prioriterer ”3. halvleg” og det sociale efter aktiviteterne højt.

Aktiviteterne skal være et fristed og et fællesskab for krop og sind, hvor der er fokus på at lære nye mennesker at kende og at bevæge sig sammen. I foreningen er der plads til alle og alle skal være velkomne.

I IDRÆT for Livet følger vi værdierne FÆLLESSKAB RUMMELIGHED TRYGHED.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i IDRÆT for Livet.

De bedste hilsener
Bestyrelsen

Referat Generalforsamling 2022